Ons stappenplan

Verkoopstyling

Stap 2 verkoopstyling

Het is natuurlijk fijn als je woning snel verkocht wordt. Daarom is het belangrijk dat de woning de aandacht trekt van veel potentiële kopers. Daarbij is niet alleen een goede vraagprijs belangrijk want het oog wil ook wat. Onze verkoopstyliste helpt je graag om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Als gecertificeerd verkoopstyliste kijkt Conny de Bresser van Accent in Huis graag samen met je naar de mogelijkheden om van de woning een eyecatcher te maken op de woningmarkt.
 

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken. Dat is niet voor niets een enorm cliché. Daarom is het bij de verkoop van je woning heel belangrijk dat het er goed uitziet, zowel op foto en video als ‘live’ tijdens een bezichtiging. Hoewel je misschien het liefst de verhuisdozen al inpakt, halen wij alles uit de kast om de woning zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Onze styliste loopt graag met je door de woning om met de spullen die al aanwezig zijn, samen een optimale woningpresentatie te realiseren.

De styliste kan je deskundig en objectieve adviezen en tips geven om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor mogelijke kopers.
Hieronder alvast een paar goede interieur-do’s en -dont’s.Tip 1

 

Het is waarschijnlijk overbodig om te zeggen maar ruim je rommel op. En vooral: denk niet te snel dat je daarmee klaar bent! In bijna elk huis staan overbodige accessoires, ik weet het, ze staan er niet voor niets dus zet ze na de fotoshoot of bezichtiging vooral weer terug maar voor nu adviseer ik om ze tijdelijk uit het zicht te plaatsen. Zorg er ook voor dat de entree ruimtelijk oogt. Hier krijgt een kijker de eerste indruk van het huis. Hang dus niet te veel jassen aan de kapstok en stal de kinderwagen en dito -fietsje tijdelijk bij de overbodige accessoires.Tip 2

Als je toch aan het opruimen bent, maak dan meteen even een sopje en haal indien nodig ook een doekje over het fornuis en door de koelkast en vaatwasser want nare geurtjes en viezigheid geven niet het visitekaartje van je woning af waarmee een koper overstag gaat. Doe de afwas want vuile vaat op het aanrecht oogt rommelig en vies. Uiteraard geldt de schoonmaaktip voor uw hele woning.


Tip 3

Haal ook in je badkamer overbodige accessoires weg. Zorg ervoor dat er alleen schone handdoeken hangen en dat de vuile was in een gesloten mand of in de wasmachine zit. Vervang eventueel een oud douchegordijn, dan oogt de hele badkamer meteen een stuk frisser. Het is in sommige gevallen misschien even ploeteren maar schone voegen, blinkende tegels en ontkalkte kranen kunnen echt het verschil maken bij een potentiële koper.
 

Naast deze drie standaard tips, zijn er nog tal van andere dingen die je kunt doen, om uw woning een flinke opknapbeurt te geven. Elk woning is anders dus het advies wat wij je geven zal persoonlijk zijn. Wil je meer informatie, dan kunt u mij gerust bellen!

 

Conny de Bresser

Naast verkoopstyling kan ik je op verschillende manieren bijstaan. Wil je van je huis een fijn thuis maken, bel me gerust voor advies.

Accent in huis
Email: info@accentinhuis
tel: 06-25473240

 

Resultaat voor- en na styling

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken