Ons kantoor

Wij laten het beste van je woning naar voren komen

Je wilt je woning verkopen. Het bord ‘Te Koop’ zal binnenkort de voortuin sieren en daarmee breekt een spannende tijd aan.

Je zult wellicht veel vragen hebben zoals:

Wat is mijn woning echt waard?
Hoe bereik ik potentiële kopers?
Wat gebeurt er eigenlijk tijdens een bezichtiging?
Wat zijn de do’s en don’ts tijdens de onderhandeling?
Wat moet er juridisch allemaal geregeld worden?

  • Wij helpen je graag bij het vinden van passende antwoorden want bij de verkoop van uw woning komt meer kijken dan alleen een ‘Te Koop-bord’ in de tuin zetten.
  • Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties beschikt over actuele kennis van de woningmarkt en ruime ervaring in het verkopen van woningen om je deskundig te kunnen begeleiden vanaf de waardebepaling van je woning tot aan de handtekening bij de notaris, kortom: het hele verkooptraject.

Dirk van Uden biedt  een totaalpakket waarmee je woning zo aantrekkelijk mogelijk in de markt wordt gezet. Wij beschikken over de mogelijkheden om het interieur digitaal te restylen en een unieke (3D) videopresentatie van je woning te maken. Wij luisteren naar je wensen en doen er alles aan om tot een goede verkoop te komen.

  • morris interieur foto

Loop even binnen bij ons kantoor, de koffie staat klaar....

Ons kantoor kenmerkt zich als een laagdrempelig kantoor waar je zonder afspraak even binnen kunt lopen. Uiteraard komt Dirk ook buiten kantoortijden bij je thuis langs.

 

Morris onze kantoorhond

Maak gerust ook even kennis met onze gezellige kantoorhond Morris, altijd vrolijk en erg aaibaar.