Het 3 stappen aankoopplan

Samen op zoek naar je droomwoning

Voor de meesten  een leuk en spannend avontuur. Je stelt je voor hoe het nieuwe huis eruit zou moet zien, in welke plaats of regio je wilt wonen en wat de ideale ligging van de tuin zou zijn. 

De eerste oriëntatie gebeurt vaak via het internet, waarna je al snel brochures bekijkt en bezichtigingen gaat inplannen. In de meeste gevallen heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld om zijn of haar belangen te behartigen. Op enig moment komt je het huis tegen dat je past en na een korte onderhandeling is de woning gekocht. De champagne kan open en de aankoop is een feit. Wanneer er mondelinge overeenstemming bereikt is over de koop van je woning, volgt de schriftelijke afhandeling. Alle relevante gegevens, de koopprijs en aanvullende voorwaarden worden schriftelijk bevestigd aan de verkopende partij, ter voorbereiding van het opstellen van de koopovereenkomst. 
 

Verloopt het altijd zo gemakkelijk?

Helaas verloopt niet iedere aankoop zoals hierboven beschreven. De zoektocht naar een geschikte woning is nog een leuke bezigheid, maar vaak wordt het erg spannend als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

Dirk van Uden biedt hulp!

Als ervaren makelaar/taxateur heb ik de antwoorden op deze vragen. Ik heb me gespecialiseerd in aankoopbegeleiding en help de lastige hobbels in het aankooptraject te nemen.

Wat zijn de kosten?

Voor het  aankooptraject worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • Stap 1: Het advies op locatie : € 195,- 
  • Stap 2: De onderhandeling: € 650,-
  • Stap 3: De afhandeling € 1.385,-

De totale kosten bedragen € 2.230,- incl. BTW

Je betaalt de makelaar per stap in het aankooptraject!

Werkwijze 3 stappen aankoopplan

De voordelen van een aankoopmakelaar?

Bel of mail ons voor een afspraak

Op zoek naar jou droomwoning samen met een aankoopmakelaar biedt vele voordelen. Hierbij kunt je denken aan:
 

  • Inzicht in de reële waarde van de woning.
  • Aankoop van de woning tegen de meest voordelige aankoopprijs.
  • Optimale begeleiding gedurende het hele aankoopproces.
  • Inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: bouwkundige staat (verborgen gebreken), juridische staat (erfdienstbaarheden), bestemmingsplan e.d.
  • Juridische zekerheid. Een waterdicht koopcontract met inbegrip van alle voorwaarden.

Onze klantbeoordeling

Prima allround service en goed bereikbaar.

8
01-05-2024
Schrooten

Heel het traject is TOP verlopen

9
01-05-2024
Anoniem

Het contact met de makelaar (en zijn collega's) verliep zeer soepel en professioneel. De makelaar was/is voor ons een betrouwbare partner.

8.5
24-04-2024
Een funda gebruiker

Hele fijne verkoop van ons huis, duidelijke procedure, korte lijnen, open en eerlijke communicatie Zeker een aanrader als je een makelaar zoekt.

9.8
16-04-2024
Verhagen

Dirk en zijn team hielp ons fijn met de verkoop van ons huis. De styliste gaf prima advies en het contact verliep vriendelijk en duidelijk.

8.3
26-03-2024
Een funda gebruiker

Verkoop van ons appartement

9
23-03-2024
Brigitte van Berkel

Van begin tot het einde een geweldig verloop van de verkoop.

10
13-03-2024
Anoniem

Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid van Dirk van Uden zelf. Hij weet wat hij doet en waar hij over praat. Daarnaast hebben wij een mooie prijs gekregen voor ons appartement. Als enige verbeterpunt hadden wij eerder mee genomen willen worden in het verkoopproces. Verder erg tevreden!

8
29-02-2024
Van de Ven

Ik kan Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties van harte aanbevelen. Hij is zeer kundig in het Dungense, weet als het ware elke steen te vinden! Ook zijn assistenten op kantoor zijn zeer bekwaam en betrokken.

10
31-01-2024
Ton de Louwere

Top mensen! Goede kennis van de markt, fijne begeleiding en er wordt overal aan gedacht. Netjes en zeer vaardig!

9
31-01-2024
Een funda gebruiker