Ons stappenplan

Verbouwmogelijkheden

Stap 4 verbouwmogelijkheden

“Je moet er wel doorheen kunnen kijken” is een veel gehoorde zin bij de aankoop van een woning. Daarbij kunnen we de eventuele koper een handje helpen.

Als er ruimtes in de woning zijn die aangepast zouden kunnen of moeten worden middels een verbouwing of herinrichting, dan laten wij een realistische voor- en na-foto maken van de betreffende ruimte. Op die manier ziet een eventuele koper direct welke aanpassingen mogelijk zijn. Als uw woning verouderd of gedateerd is, of wanneer u bijvoorbeeld beschikt over veel grond rondom de woning, dan is het raadzaam om potentiële kopers te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Om deze ideeën vorm te geven grijpt onze architect Luuk Fennis maar wat graag naar zijn potlood om de mogelijkheden te schetsen. Zijn professionele en realistische (digitale) bouwtekeningen geven een goed beeld van hoe een eventuele aanpassing of verbouwing eruit zal zien.

Op deze manier zal uw woning meer potentiële kopers aanspreken en wellicht sneller verkocht worden.

Luuk Fennis

Mijn kantoor kenmerkt zich door het maatwerk dat wij leveren. Dat doen wij door heel goed te luisteren naar onze klanten en omdat wij dat al zo lang doen, zijn wij goed op de hoogte van de huidige wooncultuur en de actuele woonwensen die mensen hebben.

Fennis architectuur
073 522 0306
info@fennisarchitectuur.nl

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken