Ons stappenplan

Bezichtiging

Stap 9 Bezichtiging

Het kan natuurlijk zo zijn dat een potentiële koper niet bij de kijkdagen is geweest maar toch graag een kijkje zou willen nemen in de woning. Uiteraard kan dat. Voor elke bezichtiging maken wij een afspraak met de kijker en stemmen deze altijd met je af. Daarbij houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening met je wensen. (Bezichtigingen zijn  ook mogelijk op zaterdag en in de avonduren).

Het is erg belangrijk dat je ons en de potentiële koper de ruimte geeft. De kijker moet zich zo vrij mogelijk voelen om te kunnen zeggen wat hij of zij denkt. Op die manier krijgt Dirk de meest eerlijke reacties te horen en dat geeft hem de mogelijkheid om eventuele zorgen bij een koper weg te nemen en op die manier bij te dragen aan een positieve beslissing. 

Alle reacties naar aanleiding van een bezichtiging geven wij zo spoedig mogelijk aan je door.

Het kan soms voorkomen dat een brutale kijker zonder afspraak bij je aanbelt. In zo’n geval kunt u hen altijd naar ons kantoor verwijzen zodat wij het deskundig voor je regelen. Aspirant-kopers nemen ook vaak een (aankoop) makelaar in de arm en juist dan is het belangrijk dat wij je belangen behartigen.

Kopje koffie?

Wij vragen de verkoper altijd om een gastvrij kopje koffie klaar te zetten voor de kijkers, Dirk is inmiddels ervaren met alle koffieapparaten  en zal bij iedere bezichtiging beginnen met een gastvrije ontvangst. Bij de kijkdagen neemt Dirk de Appelflappen mee!

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken