Financieel advies

Financieel advies Daar kun je op rekenen! Veldsink advies

Als makelaar hebben wij een intensieve samenwerking met Veldsink Advies Sint Michielsgestel. Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpen zij je graag. 

 

Altijd dichtbij, welkom bij Veldsink – Prinsen 


Onze klanten kunnen een vrijblijvend gesprek hebben bij ons op kantoor in Den Dungen of in Sint Michielsgestel aan het Petrus Dondersplein 10. De adviseurs komen ook indien gewenst bij u thuis. Bij het kantoor van Veldsink  kun je terecht kunt voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor jouw wensen en behoefte. 

Om jouw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden leren zij je graag beter kennen. Juist dan kunnen ze jou, als onafhankelijk adviseur, het beste helpen. Om je woonwens in vervulling te laten gaan vinden zij de beste hypotheek tussen 30 geldverstrekkers.

Je kunt bij ons gewoon binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies. Regel je financiële zaken zoals jij dat wil, bij ons op kantoor of thuis via internet. Je bent van harte welkom op ons kantoor (ook zonder afspraak).

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem eens een kijkje op onze website of neem gerust een contact op. 

Adres gegevens:

Petrus Dondersplein 10
5271 AA Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-5033999
E-mail: sint-michielsgestel@veldsink.nl 

 

 

Hypotheekcheck voorafgaand aan een bieding.

Als er meer gegadigden zijn voor een woning dan zal de verkopende makelaar vaak  een biedingsprocedure aanbieden. Van de koper wordt dan verwacht om een uiterste bod uit te brengen met voorwaarden voor een bepaalde deadline. Om het bod te onderbouwen met een bewijs dat de financiering getoetst is kun je via Veldsink een hypotheek check laten opmaken.

Hierdoor maak je meer kans om de gelukkige te worden in een biedingsprocedure.

  • Grotere kans op aankoop
  • Vergroot je kansen bij inschrijving

Wat is mijn maximale hypotheek?

Een hypotheek afsluiten is geen fluitje van een cent. Als je hypotheekadvies zoekt, doe je dat omdat je bijvoorbeeld een (ander) huis wilt kopen. Niet omdat je een hypotheek wilt. Wij begrijpen dat en zorgen dat de rolverdeling is zoals het hoort. Wíj regelen de hypotheek zodat jij jouw droomhuis kunt kopen.

Je eerste eigen huis kopen, verhuizen naar een andere woning of je huis verbouwen: het zijn allemaal situaties waarin je vooral aan je woonwensen moet denken. De nieuwe vloer, de andere bank en de grotere keuken zijn veel leukere gespreksonderwerpen dan de hypotheek. Jouw Veldsink-adviseur neemt die zorg uit handen, zodat jij tijd overhoudt om je bezig te houden met de dingen die het woongenot vergroten. Want een hypotheek wil je toch helemaal niet zelf regelen?

Natuurlijk bespreken we de maximale hypotheek en welke rentevaste periode je het beste kunt kiezen. Ook kijken we of je de bestaande hypotheek kunt meeverhuizen of verhogen. Bij een hypotheekadvies betrekken we altijd je volledige financiële situatie. Want een hypotheek is een verplichting voor de lange termijn. We moeten dus goed kijken hoeveel je per maand kunt en wilt betalen. En hoe jouw pensioen er straks uitziet. Zo voorkomen we dat je later in de problemen komt en zorgen we ervoor dat je misschien zelfs wat extra’s te besteden hebt.

Bij Veldsink krijg je een compleet advies. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Wil jij weten wat jouw maximale hypotheek is? Kijk dan hier

 

Onze klantbeoordeling

Prima allround service en goed bereikbaar.

8
01-05-2024
Schrooten

Heel het traject is TOP verlopen

9
01-05-2024
Anoniem

Het contact met de makelaar (en zijn collega's) verliep zeer soepel en professioneel. De makelaar was/is voor ons een betrouwbare partner.

8.5
24-04-2024
Een funda gebruiker

Hele fijne verkoop van ons huis, duidelijke procedure, korte lijnen, open en eerlijke communicatie Zeker een aanrader als je een makelaar zoekt.

9.8
16-04-2024
Verhagen

Dirk en zijn team hielp ons fijn met de verkoop van ons huis. De styliste gaf prima advies en het contact verliep vriendelijk en duidelijk.

8.3
26-03-2024
Een funda gebruiker

Verkoop van ons appartement

9
23-03-2024
Brigitte van Berkel

Van begin tot het einde een geweldig verloop van de verkoop.

10
13-03-2024
Anoniem

Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid van Dirk van Uden zelf. Hij weet wat hij doet en waar hij over praat. Daarnaast hebben wij een mooie prijs gekregen voor ons appartement. Als enige verbeterpunt hadden wij eerder mee genomen willen worden in het verkoopproces. Verder erg tevreden!

8
29-02-2024
Van de Ven

Ik kan Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties van harte aanbevelen. Hij is zeer kundig in het Dungense, weet als het ware elke steen te vinden! Ook zijn assistenten op kantoor zijn zeer bekwaam en betrokken.

10
31-01-2024
Ton de Louwere

Top mensen! Goede kennis van de markt, fijne begeleiding en er wordt overal aan gedacht. Netjes en zeer vaardig!

9
31-01-2024
Een funda gebruiker