Maak kennis met mijn team

Team Dirk van Uden

Met veel trots presenteer ik jullie de mensen achter de schermen, trots dat ik met dit team van specialisten mag werken

Wij helpen graag!

Ons team staat voor je klaar!

Maak kennis met ons team. Geen vraag is ons te gek.  Het kantoor tref je aan de doorgaande weg in Den Dungen aan het Maaskantje, loop gerust even binnen als je in de buurt bent!

Register Makelaar Taxateur

Dirk van Uden

Als gecertificeerd en beëdigd makelaar ben ik sinds 2002 actief in de omg eving van ’s-Hertogenbosch en gevestigd in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Begin 2009 besloot ik, ondanks de moeilijke woningmarkt en de crisis destijds, om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen.

Met veel enthousiasme en passie voor het vak begon ik vanuit huis. Op die manier kon ik de kosten relatief laag houden en tussendoor de hond uitlaten. Het huis werd al vrij snel te klein. Gelukkig kon ik (daardoor) mijn droom uit laten komen:
Een eigen kantoor.

Ik ben niet de eerste man op de maan of de eerste president van afro-amerikaanse komaf maar wel de eerste makelaar in Den Dungen! Daar ben ik enorm trots op want Den Dungen is een dorp waar ik ben opgegroeid en waar mijn hart ligt.

Het begon met slechts een vitrine aan de doorgaande weg waar ik mijn woningaanbod kon etaleren. Niet veel later werd die plek het adres van ons huidige kantoor: Maaskantje 47 (voorheen Bakker Voermans).

Samen met een vast team van enthousiaste specialisten zorg ik ervoor dat u als klant altijd koning bent. Ons kantoor kenmerkt zich door onze moderne aanpak. Wij volgen de laatste trends op vastgoedgebied op de voet. Niet omdat het moet, maar omdat we het niet kunnen laten. Met het hele team van Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties maken wij van elke transactie een feest!

Laten we koffie drinken!

Commerciële binnendienst

Mariëlle van de Ven

Ik ben een duizendpoot op het gebied van ondersteuning bij het verkoopproces. Ik ben graag nauw betrokken bij alle aspecten van de verkoop van uw woning, van voorbereiding tot overdracht. Mijn jarenlange ervaring in de makelaardij zorgt ervoor dat geen vraag voor mij te gek is. Kom maar op!

De vragen komen tegenwoordig vaak telefonisch of per mail binnen. Wilt u echt kennis met me maken, stap dan ons kantoor binnen. De schuifdeur gaat vanzelf open en ik zit niet verstopt achter een receptie/balie. Brabants, open en toegankelijk, dat is de sfeer waar ik me prettig bij voel.

Laten we koffie drinken!

Social media expert

Stephanie van Uden

Sinds drie jaar ondersteun ik het team van Dirk op diverse vlakken. 

Op maandag en vrijdag ben ik aanwezig op kantoor om alles op orde te houden. Ik beantwoord de telefoon en alle mailtjes welke binnenkomen.

 Verder houd ik onze facebookpagina en Instagram up-to-date. Volgt u ons al?

Laten we koffie drinken!

Content manager/foto-videograaf

Servi Willems

Als je je woning verkoopt bij Dirk van Uden, dan ben ik de fotograaf en cameraman. Zodra de verkoopstyliste klaar is en de woning er piekfijn uitziet, leg ik je woning vast middels een unieke fotopresentatie en professionele verkoopvideo!

Fotografen zijn er genoeg, elk met hun eigen specialisme. De laatste 15 jaar heb ik mij gespecialiseerd in woningfotografie en woningvideo, een vak apart. Ik volg de laatste ontwikkelingen op dit gebied en ben volledig uitgerust met professionele apparatuur.

De mogelijkheden zijn legio, Dirk en ik overleggen welke technieken worden ingezet voor de beste presentatie van de woning.

* Unieke woonvideo o.a. met gebruik van steadicam en drone
* Professionele fotografie
* Hoogtefotografie en video met gebruik van een drone
* High end videoproductie met presentatrice Nathalie Bharos
* HDR fotografie
* Virtuele rondleiding, streetview, Matterport

Bent je nieuwsgierig geworden naar deze moderne mogelijkheden? Kijk dan verderop op deze site naar het woningaanbod.

Laten we koffie drinken!

Presentatrice

Nathalie Bharos

Ik houd van alles dat te maken heeft met de presentatie van jezelf, een merk of zoals in dit geval je huis.

Voor Dirk  ben ik werkzaam als presentatrice. Samen met Servi mag ik binnen kijken bij... Even in de schoenen van de potentiële kopers gaan staan.

Een video is niet alleen een goede manier om de verkoop te boosten.
Het is tevens een mooie herinnering aan je voormalige thuis.

Laten we koffie drinken!

Verkoopstyliste

Conny de Bresser

Als specialist in vastgoedpresentatie (gediplomeerd verkoopstyliste en ervaringsdeskundige) maakt Accent in Huis deel uit van het actieve verkoopteam van Dirk van Uden. Met een Quickscan Woningpresentatie Advies, krijg je belangrijke tips en adviezen voor de woning zodat deze optimaal gepresenteerd kan worden voor verkoop.

Het Quickscan Woningpresentatie Advies is er op gericht om gebruikmakend van de middelen die in uw huis aanwezig zijn een optimale presentatie te realiseren. Met respect voor u en uw eigendommen geven wij u tips en adviezen om dit te bewerkstelligen. Soms is het nodig om qua sfeer iets toe te voegen, maar we proberen altijd een low budget oplossing hiervoor aan te dragen. Al met al loont het de moeite om tijd en wellicht een klein beetje budget te investeren in een optimale woningpresentatie. U wilt tenslotte uw huis verkopen en niet enkel te koop zetten!

Misschien dat Conny u bekend voorkomt, dat kan, zij heeft meegewerkt aan de TV-Makelaar.

Laten we koffie drinken!

Asssistent makelaar

Claudia Buijs

Onze makelaar in opleiding, Claudia ondersteunt Dirk in het verkoopproces. Claudia heeft met succes de HBO opleiding  Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond. 

Op dit moment is ze in opleiding als kandidaat makelaar.

Claudia kent de omgeving als geen ander en heeft na een succesvolle stage een plek in ons team gekregen. 

 

Laten we koffie drinken!

Duurzaamheidsadviseur

Bjorge Janssen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook bij je woning!

Sinds 2021 adviseer ik woning eigenaren hoe zij hun woning kunnen verduurzamen. Dit kan zijn om de energielast te verminderen, het comfort in de woning te verhogen of om een beter energielabel te krijgen. Na het in kaart brengen van de wensen en het
inventariseren van de woning wordt dit verwerkt in een inzichtelijk rapport dat u of een potentieel koper inzicht geeft welke verduurzamingsmogelijkheden er zijn, wat dit kost en welke besparing dit oplevert.

Het is mijn passie om samen met een woning eigenaar een duurzaam thuis te creëren!

Gaat uw woning in de verkoop bij Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties, dan verzorg ik het energielabel. Wilt u weten hoe je het label kan verbeteren, welke stappen je kan maken tegen welke investering. Ik breng het voor je in kaart!

Heeft dit uw interesse gewekt en wil je graag weten wat bij uw woning mogelijk is? Neem dan contact op met Dirk van Uden en laat mij langskomen voor een advies.

Laten we koffie drinken!

Architect

Luuk Fennis

Bij Fennis Architectuur benaderen we een gebouw altijd met een open vizier; zonder oordeel en niets is onmogelijk! Ik vind het leuk om mensen te verrassen met originele en authentieke oplossingen, het liefst met het gebruik van duurzame materialen. Onze professionele bouwtekeningen schetsen een realistisch beeld van hoe een eventuele aanpassing of verbouwing eruit zal zien. Op deze manier zal uw woning meer potentiële kopers aanspreken en ze misschien wel verleiden om een goed bod te doen. Ik neem graag plaats achter mijn tekentafel om alle mogelijkheden van uw woning vorm te geven.

Laten we koffie drinken!