Ons stappenpplan

Aanmelding Funda

Stap 7 Aanmelding Funda en socials

We zijn er bijna maar nog niet helemaal. Wees gerust, je hoeft nu alleen nog maar te wachten op de juiste koper, terwijl wij met je woning de huizenmarkt gaan bestormen. Hiervoor maken wij grondig gebruik van ons grote netwerk. 

 

Funda

Je woning wordt direct aangemeld bij de website www.funda.nl. Dit is dé marktplaats voor woning(ver-)kopers en tevens de meest bezochte website van Nederland. Hierop mag je woning zeker niet ontbreken! Elke woning presenteren wij op Funda met foto’s en een uitgebreide beschrijving, evenals informatie over de buurt. Via Funda ontvang je wekelijks bezoekersstatistieken zodat je zelf kunt zien hoe goed de woning in de markt ligt. 

 

www.dirkvanuden.nl

Onze website is (nog) niet de meest bezochte website van het land, maar drukbezocht is het wel! Geïnteresseerden vinden je woning makkelijk op onze website. Hier vinden kopers uitgebreide informatie over de woning, gepaard met mooie foto’s en een video. Met één klik kan de verkoopbrochure worden gedownload. Surfen maar!

 

TE KOOP bord

Eindelijk is het zover: Het bord ‘TE KOOP’ kan in de tuin of op het raam!  zodat ook toevallige passanten op de fiets of met de hond weten dat uw woning te koop is.

 

Uw eigen website

Voor iedere woning maken wij een eigen website. Het website adres is de straat naam en het huisnummer van uw woning (www.straatnaamhuisnummer.nl). Eenvoudig, en gemakkelijk te onthouden. Naast een brochure met uitgebreide informatie kunnen bezoekers hier ook fullscreen foto’s in HD kwaliteit van uw woning bekijken. 

 

Social Media

Dirk van Uden gaat met zijn tijd mee en dus presenteren wij je woning graag online. Wij boren diverse socialmedia kanalen aan om uw woning bij een zo groot mogelijke groep mensen onder de aandacht te brengen. Een voorbeeld hiervan is facebook, instagram en youtube. Delen delen delen!

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken