Ons stappenplan

Openhuis

Stap 8 Openhuis of kijkdagen

Bij een grote beslissing als het kopen van een woning, is het gevoel erg belangrijk. We willen eventuele kopers daarom de mogelijkheid bieden om sfeer te proeven in de woning. Wij starten de verkoop van je woning met een Open Huis. Het kan zo maar zijn dat er 3 of meer kijkers door uw woning lopen. Uw voordeel…. maar 1 keer uw woning “aan kant hebben” in plaats van 3 keer.

Datumprikker

We organiseren het eerste kijkmoment vrij snel na de aanmelding van de woning. Bij voorkeur houden we de eerste kijdkag op een vrijdagmidddag of zaterdag omdat gebleken is dat de meeste mensen gemakkelijk op deze momenten ruimte kunnen maken in hun agenda. 

Kom d’r in!

Je hoeft zelf niet eens thuis te zijn. Dirk is tijdens de kijkdagen aanwezig om een rondleiding te verzorgen en vragen te beantwoorden. Onze kijkdagen zijn dus iets heel anders dan de landelijke open huizenroute waar u zelf de bezichtigingen moet doen.

Gezellig

Dirk heet geïnteresseerden van harte welkom in je woning met een kopje koffie en heerlijke appelflappen van de Dungense Molenbakker. De geur van deze versgebakken lekkernij brengt direct gezelligheid in je woning.

Dirk van Uden RMT

Het rondleiden van kijkers is een van mijn dagelijkse bezigheden, iedere bezichtiging is weer anders. Ik zorg tijdens de bezichtiging voor een gastvrije ontvangst en inhoudelijk een prettige rondleiding. 

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken