Ons stappenplan

Brochure en unieke presentatie

Stap 5 Brochure & unieke presentatie


Het bereiken van mogelijke kopers is natuurlijk het allerbelangrijkste wanneer je snel een woning wilt verkopen. We beschikken over een groot netwerk van woningzoekende en hebben een groot bereik middels ons unieke marketingconcept om  je woning binnen no time bij een groot publiek aan te prijzen.

Funda
Zodra je woning in de verkoop gaat, zetten wij het voor je op de website Funda.nl. Mocht u het nog niet kennen: Funda is DE huizen-marktplaats op internet. Met 36 miljoen bezoekers per maand is Funda de drukstbezochte huizensite van Nederland.

Uw eigen website
Voor een goed verkoopresultaat is een optimale presentatie van de woning belangrijk. Ieder verkoopbord in de tuin krijgt een maatwerk sticker van deze website.

www.dirkvanuden.nl
Uiteraard hebben we zelf ook onze eigen website. Deze staat boordevol informatie over al onze diensten. Ook vindt u op onze website ons actuele huizenaanbod.

Social media
Het bereik van Facebook, Instagram, YouTube is enorm en daarom is Dirk  ook daarop actief. Dewoningvideo zetten we bijvoorbeeld op onze facebookpagina. Op die manier krijgen veel kopers snel een mooi overzicht van ons actuele aanbod. We like! Jij ook?

Vitrine van ons kantoor
Ons kantoor aan de doorgaande weg beschikt over een grote raampartij waar we alle advertenties ook fysiek tentoonstellen aan geïnteresseerde passanten.

Glossy magazine/brochure
Voor iedere woning maken we een maatwerk brochure welke zowel online beschikbaar is als in hoogwaardig drukwerk. 

 

Claudia Buijs

Tijdens de voorbereidingen ben ik je aanspreekpunt, ik maak de unieke  brochure van je woning, uiteraard zetten we deze online en krijgen woningzoekende alle informatie voorafgaand aan de bezichtiging. Tevens worden de brochures gedrukt bij een professionele drukker zodat we deze na een bezichtiging mee kunnen geven aan onze kijkers, zie het als een groot visitekaartje van je woning!

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken