Welkom bij Dirk van Uden

Wil je succesvol verkopen?

Overweeg je een woning te verkopen en wil je hiervoor een makelaar inschakelen? Wij maken graag kennis met je en hebben een luisterend oor voor al je vragen en wensen. We zijn op de hoogte van prijzen en marktontwikkelingen in de regio. Daardoor kunnen wij je van een vrijblijvend en reëel deskundig advies voorzien.

Tijdens een uitgebreide opname bekijken we alle bijzonderheden van de woning en horen we graag van je wat de woning zo speciaal maakt. Nadat we de woning uitvoerig bekeken hebben, volgt er op kantoor een uitgebreid onderzoek naar de juridische aspecten van de woning en de marktsituatie in de woonomgeving. Aan de hand hiervan wordt de waarde en de meest ideale vraagprijs voor de woning bepaald. Een juiste vraagprijs is essentieel voor een goed verloop van de verkoop. Je krijgt van ons advies over de waarde van de woning en onze voorwaarden en tarieven. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Bepalen van de verkoopstrategie

We starten met het opstellen van het verkoopplan. Door ons unieke verkoopplan heb je de zekerheid van een uitgebreide presentatie van de woning onder zo veel mogelijk woningzoekenden. Je krijgt volledig inzicht in het verkoopproces en weet vooraf exact waar
je aan toe bent.

Je woning in de spotlight

Voor een goed verkoopresultaat is een optimale presentatie van de woning belangrijk. Om dit te realiseren werken we uitsluitend met professionals, ons verkoopteam bestaande uit een eigen fotograaf, styliste en presentatrice. Ook is het belangrijk dat je woning opvalt binnen het totale woningaanbod. Hiervoor bieden wij o.a. een eigen website voor de woning! 

  • Preview periode voorafgaand aan verkoop.
  • Actief op social media.
  • Eigen projectwebsite.
  • Complete advertentie op Funda.
  • Unieke kijkdagen per woning.

Onze klantbeoordeling

Prima allround service en goed bereikbaar.

8
01-05-2024
Schrooten

Heel het traject is TOP verlopen

9
01-05-2024
Anoniem

Het contact met de makelaar (en zijn collega's) verliep zeer soepel en professioneel. De makelaar was/is voor ons een betrouwbare partner.

8.5
24-04-2024
Een funda gebruiker

Hele fijne verkoop van ons huis, duidelijke procedure, korte lijnen, open en eerlijke communicatie Zeker een aanrader als je een makelaar zoekt.

9.8
16-04-2024
Verhagen

Dirk en zijn team hielp ons fijn met de verkoop van ons huis. De styliste gaf prima advies en het contact verliep vriendelijk en duidelijk.

8.3
26-03-2024
Een funda gebruiker

Verkoop van ons appartement

9
23-03-2024
Brigitte van Berkel

Van begin tot het einde een geweldig verloop van de verkoop.

10
13-03-2024
Anoniem

Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid van Dirk van Uden zelf. Hij weet wat hij doet en waar hij over praat. Daarnaast hebben wij een mooie prijs gekregen voor ons appartement. Als enige verbeterpunt hadden wij eerder mee genomen willen worden in het verkoopproces. Verder erg tevreden!

8
29-02-2024
Van de Ven

Ik kan Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties van harte aanbevelen. Hij is zeer kundig in het Dungense, weet als het ware elke steen te vinden! Ook zijn assistenten op kantoor zijn zeer bekwaam en betrokken.

10
31-01-2024
Ton de Louwere

Top mensen! Goede kennis van de markt, fijne begeleiding en er wordt overal aan gedacht. Netjes en zeer vaardig!

9
31-01-2024
Een funda gebruiker