Wil jij een bouwtechnisch keuringsrapport?

Een objectief en onafhankelijk beeld van de bouwkundige staat van de woning

Verplaats jezelf eens in de koper van de woning: Als zij de sleutel in het slot steken van hun nieuwe woning is dat veelal een feestelijk moment. Onverwachte verrassingen in de vorm van een lekkage of een slecht riool mogen die feestvreugde natuurlijk niet bederven.

Je weet dat je een betrouwbaar huis verkoopt, maar de potentiële koper weet dat nog niet. Daarom kan het bij sommige woningen belangrijk zijn dat er een bouwkundig keuringsrapport gemaakt wordt voordat we de woning in de verkoop zetten.

Zo’n rapportage  geeft een objectief en onafhankelijk beeld van de bouwkundige staat van de woning. Dit creëert vertrouwen bij een eventuele koper die daardoor wellicht sneller overgaat tot aankoop. Bovendien staat je tijdens de onderhandelingen heel sterk in je schoenen want met een deskundig keuringsrapport op tafel, blijft er weinig ruimte over voor prijsdrukkende argumenten van de koper. Dirk van Uden werkt samen met Keuringshuis, een bouwkundig advies en inspectiebureau.Wil jij een bouwtechnisch keuringsrapport?

Laat dan hier je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.