Verbouw en verduurzamingsadvies

De eerste duurzame makelaar van de regio 's-Hertogenbosch, benieuwd naar de mogelijkheden van jouw woning?

 

De eerste duurzame makelaar uit de Regio 's-Hertogenbosch! En daar zijn we trots op. Recent heeft  Dirk zijn diploma gehaald als  duurzaamheidsadviseur. Wij kunnen onze klanten nu nog beter adviseren op het gebied van verbouwen, verduurzamen en het wonen met meer comfort.

Wij verzorgen naast Energielabels ook maatwerk labels waarbij je als eigenaar kunt zien wat je kunt doen  om een beter energielabel te krijgen met minimale investeringen. De woning zal beter verkocht worden tegen een hogere opbrengst. Een verduurzamingsadvies geeft je inzicht in de diverse mogelijkheden van je woning, wij brengen een rapport uit en kunnen indien wenselijk daarnaast de subsidieaanvragen en uitvoering voor onze klanten verzorgen.

Direct lagere maandlasten

Energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van de woning, zorgen ervoor dat je (klant) minder energie verbruikt. Hierdoor wordt de energierekening en dus de maandlasten, een stuk lager

Wooncomfort

Goede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel huis. Je profiteert in de zomer van een koel huis en in de winter juist van de warmte. Een woning met goede vloerisolatie is heel comfortabel tegen koude voeten!

Ontwikkeling woningwaarde

Door je huis te laten isoleren, krijgt je huis een beter energielabel. Uit onderzoek blijkt dat woningen met een energielabel A, B of C voor een hogere prijs worden verkocht dan woningen met een energielabel D of lager.

Courantere woning

Verduurzaming verbetert ook de verkoopbaarheid van de woning. Een goed geïsoleerde woning is sneller en makkelijker te verkopen en dat is een geruststellende gedachte.

Veel subsidies en leningen

Verbeterde Nibud Leennorm 2024 biedt tot €50.000,- meer leencapaciteit! EBB of 106% EBV? Energiebepaarlening of spaargeld inzetten? Wanneer krijg ik welke subsidie? Wij en bij ons aangesloten adviseurs kennen alle mogelijkheden.

Actieve bijdrage aan beter milieu

Bij het gebruik van energie komt er CO2 vrij, wat het broeikaseffect versterkt. Door energiebesparende maatregelen in een woning wordt de CO2-uitstoot verlaagd en verbeter je het klimaat.

Onafhankelijk advies

We zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven je enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Garanties en zekerheid

We hanteren labelgarantie in ons maatwerk labeladvies. Je bespaart op je energielasten, gaat een positieve bijdrage aan het milieu leveren en je woonplezier verhoogt. Gegarandeerd!

Wij verzorgen naast Energielabels ook maatwerk labels waarbij je als eigenaar kunt zien wat je kunt doen aan de woning om een beter energielabel te krijgen met minimale investeringen. De woning zal beter verkocht worden tegen een hogere opbrengst. Een verduurzamingsadvies geeft je inzicht in de diverse mogelijkheden van je woning, wij brengen een rapport uit en kunnen indien wenselijk daarnaast de subsidieaanvragen en uitvoering voor onze klanten verzorgd.

Maak een afspraak

 

 

Wil jij verbouw of verduurzamingsadvies?

Laat je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!