1Waarom zou ik voor Dirk van Uden kiezen?
Makelaars zijn er genoeg hoor ik je zeggen! Dat klopt, mijn persoonlijke mening is dat makelaars ongeveer 60 % van de werkzaamheden op een soortgelijke manier uitvoeren. Hoe onderscheiden wij ons? Ik geloof in de kracht van ieder specialisme, zo heb ik een deskundig team voor je klaar staan om het maximale uit de woning te halen. iedere woning is een maatwerk opdracht voor ons, met een dosis passie en jarenlange ervaring maken wij van iedere transactie een succes.
2Ik wil een woning verkopen, hoe werkt dit?
We komen eerst even kennis maken op locatie, ik zal de verkoopprocedure uitleggen en vervolgens wordt de woning uitgebreid geïnventariseerd. Deze afspraak duurt ca. 1. uur en hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden, een kopje koffie sla ik eerlijk gezegd niet af. mijn bevindingen zet ik op papier en kan ik desgewenst in een 2e gesprek nader komen uitleggen. Kijk ook een naar ons Stappenplan
3Is het opvragen van een offerte kosteloos?
Er zijn voor het opmaken van een verkoopadvies geen kosten verschuldigd, we hopen dat u op basis van ons advies de keuze maakt voor een prettige samenwerking.
4Wanneer is er een taxatierapport nodig?
Een taxatierapport kun je laten opmaken voor diverse doeleinden, een overbruggingskrediet, een verbouwing of aankoop van een woning financieren of boedelscheiding. Heb jij een taxatierapport nodig, vraag hier aan!
5Hoeveel kost een taxatierapport?
De kosten voor een taxatierapport is erg afhankelijk van de aard van de opdracht, een regulier taxatierapport is al mogelijk vanaf € 650,-. Alle rapporten kunnen NWWI gevalideerd worden en worden bij alle banken geaccepteerd. Heb jij een taxatierapport nodig, vraag hier aan!

Wil je je huis verkopen?

Laten we dan afspreken