Je Bekijkt: Basket 37, 5275 LB DEN DUNGEN

Vraagprijs € 745.000,- k.k.

Korte omschrijving

Welkom bij deze royale instapklare woning aan de Basket 37 in Den Dungen. Met maar liefst 209 m² woonoppervlak, een luxe keuken, moderne badkamer, 4 of mogelijk 5 slaapkamers, twee eigen opritten, een fijne overkapping en een energielabel A, is deze woning het perfecte thuis. De woning is in 2017 gebouwd in de populaire nieuwbouwwijk Jacobskamp. Een jonge kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Den Dungen, een bruisend dorp met meerdere sportverenigingen, basisscholen, en kinderdagverblijven. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij een van de bakkers, de ambachtelijke slager of de supermarkt. Geen zin om zelf te koken? Neem dan eens een kijkje bij een van de restaurants in het dorp. Liever naar Den Bosch voor een avondvullend programma, fiets dan in 15 elektrische fietsminuten naar de bourgondische binnenstad. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de A2-snelweg met uitvalswegen naar de rest van het land.

Je komt binnen in een ruim opgezette hal waar je de trap naar de eerste verdieping, de meterkast en de toegang naar het toilet en de woonkamer treft. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is volledig voorzien van een natuurstenen tegel met onderliggende vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn strak gestuct voor een frisse blik en om het echt af te maken zijn de plafonds voorzien van sierlijsten. De woning heeft een uitbouw naar de zijkant waar een heerlijk zithoekje is gecreëerd waar je lekker een boekje kunt lezen. Tevens zijn er twee ruime inbouwkasten met extra opbergruimte. De woonkamer en keuken staan in halfopen verbinding met elkaar door de wand met de doorkijkhaard. Zo ervaar je de huiselijke sfeer in zowel de woonkamer als de eetkeuken.

Heb je de unieke vloer in de keuken al gezien? Deze 'gebakken waaltjes' vloer is vakkundig door de huidige bewoner zelf gelegd. En koud is deze vloer niet want ook hier ligt vloerverwarming. Niet alleen de vloer is uniek, ook de keuken opstelling is niet standaard omdat de kastjes om de doorgang heen zijn gesitueerd. Genoeg opbergruimte dus. Aan het spoeleiland kun je lekker zitten borrelen als je partner staat te koken. Zoals je op de foto's ziet is er genoeg ruimte voor een grote eettafel, een groot gezelschap is welkom. Achter de loftdeuren bevindt zich de ruime trapkast met nog extra ruimte voor proviand. Door de grote schuifdeuren naar de tuin, komt veel licht binnen en op warmere dagen kun je deze open zetten en genieten van de geluiden van het buitenleven. Door de horren komen er geen ongewenste insecten binnen. In de naastliggende thuiswerkplek zijn dezelfde kastjes geplaatst als in de keuken, waardoor het een rustig geheel is. Met kinderen is dit een fijne, rustige speelplek. De ruimte biedt tevens toegang tot de garage en de tuin.

Vanuit de entree loop je trap op naar de eerste verdieping. De overloop is enorm ruim opgezet en biedt toegang tot de 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Alle drie de slaapkamers hebben een houtlook laminaat vloer en keurig afgewerkte wanden en plafonds. Zelfs de kleinste slaapkamer is met meer dan 10 m² nog ruim. De tweede slaapkamer is 11,5 m² en de grootste slaapkamer is met eigen walk-in closet maar liefst 20 m² groot.
De badkamer is in het voorjaar van 2024 opgeleverd dus splinternieuw. Met een vrijstaand bad, een fijne inloopdouche, een designradiator en een wastafel is deze badkamer van alle gemakken voorzien. De visgraat- tegelwand geeft de badkamer een luxe uitstraling. Het toilet is separaat.

Met een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Doordat deze woning hoog is, heeft deze verdieping enorm veel ruimte dat zie je direct als je boven komt. Je kunt hier met gemak nog twee volwaardige slaapkamers realiseren of indien nodig extra werkplekken of een sportruimte. Alles is hier nog mogelijk.

De tuin is verzorgd aangelegd en er is een goede mix tussen bestrating en groen. De leilindes aan de zijkant zorgen voor een fijne beschutting. Omdat de tuin niet alleen aan de achterzijde van de woning ligt maar ook aan de zijkant, is er altijd wel een fijn plekje in de zon te vinden. Tevens kun je via de houten poort met de fiets achterom.

In 2019 is de overkapping/berging geplaatst over de gehele breedte van de tuin. De rechterzijde van de overkapping is volledig af te sluiten door de glazen schuifwand. Zo kun je hier, ook in de winterperiode, lekker borrelen of wellicht badderen in de jacuzzi, de krachtstroom is hier al voor aangelegd. Het linker gedeelte is nu in gebruik als loungeplek, je kunt je voorstellen dat hier al vele uurtjes is geborreld. Het midden stuk van de overkapping is in gebruik als berging.

Parkeren kan op één van de twee opritten, in de garage of op de openbare plekken voor de woning er is ruimte genoeg om je auto te parkeren.

Samengevat:
- 4, mogelijk 5 slaapkamers
- Energielabel A
- twee overkappingen
- twee opritten en een garage

Belangrijkste kenmerken

Eengezinswoning
Geschakelde woning
Bouwjaar 2017
Bestaande bouw
Woonopp. 209 m²
5 kamers
Perceelopp. 401 m²
4 slaapkamers
Energielabel A
Volledig geisoleerd
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk

Plattegronden

http://www.dirkvanuden.nl/wp-content/themes/betheme-child
8444