Mijn favorieten

Promotie

 
Het bereiken van mogelijke kopers is natuurlijk het allerbelangrijkste wanneer u snel uw  woning wilt verkopen. Helaas kunnen we niet langs de deuren om aan te kloppen bij
potentiële kopers om uw woning aan te prijzen. We beschikken daarentegen wel over tal
van andere wegen om uw woning binnen no time bij een groot publiek aan te prijzen.


Uw eigen website


Voor een goed verkoopresultaat is een optimale presentatie van uw woning belangrijk. Om dit te realiseren werken we onder andere samen met een professionele fotograaf en styliste. Ook is het belangrijk dat uw woning opvalt binnen het totale woningaanbod. Hiervoor bieden wij, als enige makelaar, een eigen website voor uw woning! Lees hier meer over.

Buurtmailing
  

Zodra de woning online gaat gaan we een buurtmailing verspreiden,  waarom denkt u? We gaan op deze manier de buurt mobiliseren, vaak zijn uw buurtgenoten de beste ambassadeurs voor de straat of  buurt, zij weten immers hoe fijn het daar wonen is. Op deze manier maken we actief gebruik van het netwerk van buurtgenoten welke wellicht ook kennissen en vrienden hebben die graag in de straat willen komen wonen. Tevens maken we bekend wanneer het Open Huis zal plaatsvinden.

www.dirkvanuden.nl
Uiteraard hebben we zelf ook onze eigen website. Deze staat boordevol informatie over
al onze diensten. Ook vindt u op onze website ons actuele huizenaanbod. www.dirkvanuden.nl is dus eigenlijk een soort ‘mini-Funda extra’. Wie weet staat uw woning er binnenkort ook wel tussen!

Vitrine van ons kantoor
 

Ons kantoor aan de doorgaande weg beschikt over een grote raampartij  waar we alle advertenties ook fysiek tentoonstellen aan geïnteresseerde passanten. Hier bent u uiteraard van harte welkom om eens binnen te  lopen als u meer informatie wilt.

 


Het bereik van Facebook is enorm en daarom is Dirk van Uden   ook daarop actief. Uw woningvideo zetten we bijvoorbeeld op onze facebookpagina en ook het Open Huis wordt hier aangekondigd.
Op die manier krijgen veel kopers snel een mooi overzicht van ons actuele aanbod.
We like! U ook?

  


Zodra uw woning in de verkoop gaat, zetten wij het voor u op  de website Funda.nl. Mocht u het nog niet kennen:    Funda is DE huizen-marktplaats op internet.  Met 36 miljoen bezoekers per maand is Funda de drukstbezochte huizensite van Nederland.