Mijn favorieten

Onze medewerkers

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties

Dirk van Uden
Register Makelaar Taxateur
Dirk van Uden
Als gecertificeerd en beëdigd makelaar ben ik sinds 2002 actief in de omg eving van ’s-Hertogenbosch en gevestigd in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Begin 2009 besloot ik, ondanks de moeilijke woningmarkt en de crisis destijds, om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen.

Met veel enthousiasme en passie voor het vak begon ik vanuit huis. Op die manier kon ik de kosten relatief laag houden en tussendoor de hond uitlaten. Het huis werd al vrij snel te klein. Gelukkig kon ik (daardoor) mijn droom uit laten komen:
Een eigen kantoor.

Ik ben niet de eerste man op de maan of de eerste president van afro-amerikaanse komaf maar wel de eerste makelaar in Den Dungen! Daar ben ik enorm trots op want Den Dungen is een dorp waar ik ben opgegroeid en waar mijn hart ligt.

Het begon met slechts een vitrine aan de doorgaande weg waar ik mijn woningaanbod kon etaleren. Niet veel later werd die plek het adres van ons huidige kantoor: Maaskantje 47 (voorheen Bakker Voermans).

Samen met een vast team van enthousiaste specialisten zorg ik ervoor dat u als klant altijd koning bent. Ons kantoor kenmerkt zich door onze moderne aanpak. Wij volgen de laatste trends op vastgoedgebied op de voet. Niet omdat het moet, maar omdat we het niet kunnen laten. Met het hele team van Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties maken wij van elke transactie een feest!
Marielle van de Ven
Commerciele binnendienst medewerkster
Marielle van de Ven
Ik ben een duizendpoot op het gebied van ondersteuning bij het verkoopproces. Ik ben graag nauw betrokken bij alle aspecten van de verkoop van uw woning, van voorbereiding tot overdracht. Mijn jarenlange ervaring in de makelaardij zorgt ervoor dat geen vraag voor mij te gek is. Kom maar op!

De vragen komen tegenwoordig vaak telefonisch of per mail binnen. Wilt u echt kennis met me maken, stap dan ons kantoor binnen. De schuifdeur gaat vanzelf open en ik zit niet verstopt achter een receptie/balie. Brabants, open en toegankelijk, dat is de sfeer waar ik me prettig bij voel.
Stephanie van Uden
social media expert
Stephanie van Uden
Stephanie is u graag van dienst op maandag en vrijdag, geen vraag is haar teveel. Als meest recente aanwinst voor ons team ondersteunt zij ons op diverse vlakken.
Servi Willems
Fotograaf
Servi Willems
Als u uw woning verkoopt bij Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties, dan ben ik uw fotograaf en cameraman. Zodra de verkoopstyliste klaar is en uw woning er piekfijn uitziet, leg ik uw woning vast middels een unieke fotopresentatie en professionele verkoopvideo!

Fotografen zijn er genoeg, elk met hun eigen specialisme. De laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in woningfotografie en woningvideo, een vak apart. Ik volg de laatste ontwikkelingen op dit gebied en ben volledig uitgerust met professionele apparatuur.

De mogelijkheden zijn legio, Dirk en ik overleggen welke technieken worden ingezet voor de beste presentatie van uw woning.
* Unieke woonvideo o.a. met gebruik van steadicam en drone
* Professionele fotografie
* Hoogtefotografie en video met gebruik van een drone
* 360 graden fotografie
* Panoramafotografie
* HDR fotografie
* Virtuele rondleiding, streetvieuw

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze moderne mogelijkheden? Kijk dan verderop op deze site naar het woningaanbod.
Conny de Bresser
Verkoopstyliste
Conny de Bresser
Als specialist in vastgoedpresentatie (gediplomeerd verkoopstyliste en ervaringsdeskundige) maakt Accent in Huis deel uit van het actieve verkoopteam van Dirk van Uden Makelaardij. Met een Quickscan Woningpresentatie Advies, krijgt u belangrijke tips en adviezen voor uw woning zodat deze optimaal gepresenteerd kan worden voor verkoop.

Het Quickscan Woningpresentatie Advies is er op gericht om gebruikmakend van de middelen die in uw huis aanwezig zijn een optimale presentatie te realiseren. Met respect voor u en uw eigendommen geven wij u tips en adviezen om dit te bewerkstelligen. Soms is het nodig om qua sfeer iets toe te voegen, maar we proberen altijd een low budget oplossing hiervoor aan te dragen. Al met al loont het de moeite om tijd en wellicht een klein beetje budget te investeren in een optimale woningpresentatie. U wilt tenslotte uw huis verkopen en niet enkel te koop zetten!

Misschien dat Conny u bekend voorkomt, dat kan, zij heeft meegewerkt aan de TV-Makelaar.