Je Bekijkt: Roerkuip 28, 5271 ZL SINT-MICHIELSGESTEL

Vraagprijs € 1.150.000,- v.o.n.

Korte omschrijving

OPENHUIS: Zaterdag 4 mei 10:00-12:00 uur
Loop even binnen voor een eerste indruk, de aannemer en de makelaar zorgen voor koffie en een rondleiding op locatie!

Welkom bij de Roerkuip 28 in Sint Michielsgestel (Den Dungen), de grootste en energiezuinigste woning in de verre omgeving! Groter worden ze niet gebouwd.

Groots, modern, van alle gemakken voorzien, helemaal van deze tijd, gasloos met warmtepomp en maar liefst 266 m² woonoppervlak dat zijn allemaal kenmerken van deze woning die turn-key zal worden opgeleverd! Op dit moment kunnen geïnteresseerden nog veel keuze's maken op het gebied van afwerking, keuken, badkamers en zelf de tuinaanleg!

De genoemde vraagprijs betreft een compleet afgewerkte woning incl. tuinaanleg!

Keuken en badkamer:
- maatwerk keuken met kookeiland en inbouwapparatuur t.w.v. € 40.000,--
- grote badkamer tegelwerk en sanitair stelpost € 15.000,--
- kleine badkamer tegelwerk en sanitair stelpost € 10.000,--

Tuin en terreinaanleg:
- compleet afgewerkte overkapping met lichtstraat

Wanden, vloer en plafonds:
- Alle wanden en plafonds zijn voorzien van glad pleisterwerk en texwerk in lichte kleur.
- Alle vloeren voorzien PVC visgraad afwerking , begane grond, 1ste verdieping, 2de verdieping

Installatie verwarming en koeling:
- Begane grond voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming
- Warmtepomp merk AIRWELL lucht/water geplaatst op platdak garage/berging
- Boiler t.b.v. warmwater 500 liter op zolder in de technische ruimte
- Boiler t.b.v. verwarming 200 liter op zolder in de technische ruimte
- Airco installatie merk Fuijtsu bestaande uit 7 binnen units, 3 stuks (inbouw/satelliet) 1x woonkamer, 1x keuken, 1x master bedroom
4 stuks (opbouw) overige slaapkamers , 3 stuks buiten units, 1x lage plat dak, 2x hoge platdak

Elektrische installatie:
- ca. 45 stuks inbouw spots conform lichtplan
- 24 zonnepanelen a 425WP, minimaal 8 stuks op het hoge overige op lage platdak boven de werkkamer
- meterkast voorzien van voldoende groepen, Loze leiding voor laadpaal voorzijde

Tuinaanleg t.w.v. € 25.000,--
- Schutting voorzien van zwarte zweeds rabat schutting planken hoog 200 cm
- Terras achterzijde voorzien van betontegel afmeting 60x60 cm
- Oprit voorzijde voorzien betontegels 60x60 cm
- Grasmat achterzijde en voorzijde

Locatie
De woning is gelegen in een zeer rustige woonomgeving waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt, het plan Roerkuip is verweven aan de bestaande bebouwing en bereik je via de straat de Vaart. De wijk is ruim opgezet met veel groen en een speeltuintje voor de kleintjes. Het dorp Den Dungen waar deze woning zich bevindt valt postcode technisch onder Sint-Michielsgestel, alle basisvoorzieningen zijn beschikbaar. Het gezellige dorp beschikt o.a. over 2 bakkers, een slager, drogist en grote supermarkt. Binnen 20 minuten op de fiets sta je in de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch. De 2 basisscholen bieden zowel voor- als naschoolse opvang. Het verenigingsleven is zeer uitgebreid, het grote sportpark biedt voor iedere sporter een sportieve uitdaging.

Indeling begane grond (ca. 137 m2)
De woning zal beschikken over een ruime brede oprit waar je 2 auto's naast elkaar kunt parkeren, de garage is bereikbaar vanuit de oprit maar zal ook inpandig via de hal bereikbaar zijn. In de hal tref je een toiletruimte en de toegang tot de woonkamer en woonkeuken aan. Het zitgedeelte van de woning is aan de straatzijde gesitueerd en beschikt over een grote erker. Wat direct opvalt is het formaat van de ruimte. De woonkamer meet maar liefst ca. 7,50 bij 4,00 meter. De enorme leefkeuken biedt ruimte voor een grote eettafel voor ca. 8 tot 10 personen, het hart van de woning. Achter een schuifdeur komt een grote inpandige berging/bijkeuken, ideaal voor provisie en extra apparatuur. De woonkeuken is volledig gericht op de achtertuin en beschikt over een prachtige pui over de volledige breedte. Naar wens kan er een grote overkapping worden gerealiseerd. Vanuit de keuken is een extra kamer bereikbaar van maar liefst 25 m2, deze ruimte kan naar eigen idee ingericht worden. Wat dacht je van een werk,- of speelkamer, uiteraard ook een ouderlijke slaapkamer is mogelijk waarbij de woning geheel levensloopbestendig te gebruiken is.

1e Verdieping (ca. 78 m2)
Op de eerste verdieping tref je centraal een grote overloop met toegang tot de separate toiletruimte en een moderne badkamer die voorzien is van een inloop douche en wastafel met ombouw. De kinderslaapkamers die aan de voorzijde zijn gesitueerd zijn allen zeer royaal van formaat. De masterbedroom beschikt over een grote inloopkast met veel ruimte en een eigen badkamer. Via een vaste trap is de volwaardige 2e verdieping bereikbaar welke net als de eerste verdieping in beton wordt uitgevoerd.

2e verdieping ( ca. 51 m2)
Deze volwaardige verdieping kun je uiteraard invullen zoals je wenst. Nog 2 enorme slaapkamers of logeerkamers? Naast de technische ruimte is er toegang tot het platte dak, ideaal voor de zonnepanelen en de perfecte zon ligging.

Energielabel A+++
De woning zal gasloos worden gebouwd en zeer onderhoudsarm, zo worden alle kozijnen uitgevoerd in aluminium met tripple dubbel glas (HR+++), de woning zal worden voorzien van 24 zonnepanelen en een warmtepomp.

Installaties:
De woning wordt voorzien van een warmtepomp lucht/water welke op het platte dak van de 1ste verdieping komt te staan. Verwarming d.m.v. vloerverwarming op de gehele begane grond. De temperatuurregeling geschiedt d.m.v. thermostaten in alle verblijfsruimten.

Planning:
verwachte oplevering september/oktober 2024

Aannemer: Bouwbedrijf Groenendaal uit Den Dungen
bekijk tevens de projectwebsite www.roerkuip28.nl

Belangrijkste kenmerken

Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2023
Nieuwbouw
Woonopp. 266 m²
7 kamers
Perceelopp. 371 m²
6 slaapkamers
Energielabel A+++
Volledig geisoleerd
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp

Plattegronden

https://www.dirkvanuden.nl/wp-content/themes/betheme-child
8982